Forsiden Prisliste GDPR Covid-19 Naturen

Vi bruger ikke unødige cookies, så du kan trygt benytte hjemmesiden.

Stadig meget høje sikkerheds- og sundhedskrav


Da vi ønsker fortsat at passe på vore kunder og os selv, vil det indtil videre stadig være et krav at vise coronapas (for ikke vaccinerede en negativ coronaattest).


Covid-19 ser ikke umiddelbart ud til at slippe sit tag i Danmark. Derfor har vi besluttet foreløbig at lade en del af de hidtil gældende sikkerhedforanstaltninger være gældende som standard, indtil situationen bliver væsentlig forbedret.Vi bibeholder vores i forvejen meget skarpe hygiejnekrav, og vi fastholder, at vi om nødvendigt inddrager motionsrummet til midlertidigt venteværelse, hvor de, som har behov for det, kan tilbringe noget ekstra tid med medbragt læsestof, håndarbejde m.v. Desuden vil vi i godt vejr udendørs sætte et bord og et par stole, som man kan benytte efter ønske
Forklaring: Det har vist sig, at mange, som benytter f.eks. FlexTrafik, offentlig transport eller alternativ transport, har brug for ekstra tid i venteværelset, hvilket netop ikke er hensigtsmæssigt, da der skal være en sikkerhedsbuffer imellem alle klienter.
Derudover har vi fjernet en hel del læsestof og unødvendig og overflødigt informationsmateriale fra venteværelset. Spørg blot efter dét, du ikke ser.


Vi anmoder stadig venligst om, at man forsøger bedst muligt at overholde aftalte tider, således at der afvikles et glidende flow. Ved for sen ankomst vil der ikke længere være mulighed for at flexe tidsmæssigt.


Vi håber på fuld forståelse for de gældende krav, og undskylder de ulemper, som det måtte medføre.


Der vil stadig kun kunne aftales tid til ny behandling direkte hos Berit i klinikken eller via kliniktelefonen 21 29 37 83. Evt. ved sms til samme telefonnummer. Det, som i den offentlige sundhedsbeskrivelse betegnes som ”visiteret”.


Altså ingen uvarslede besøg i klinikken, tak.


 Venlig hilsen
 Berit


Se myndighedernes krav gældende

fra 6. april 2021, som dog nu er lempet en smule